Det er simpelthen bare så mageløst lige at hoppe i en t-shirt

By:

Det er svært at forestille sig en tilværelse, hvor man ikke har et par tshirts liggende.

Som sådan er det vel også efterhånden en af de få beklædningsgenstande til toppen af kroppen, der ikke er kønsspecifik længere.
Selvom tshirten egentlig blev skabt til ungkarle, der ikke havde en kone eller selv evnede at ordne deres skjorter eller sy dem om.

Så var det så let at have sig en tshirt, man lige kunne hoppe i, og den eksisterer stadig den dag i dag i mange former og faconer og med budskaber på, men dens t-formede design – som har givet den sit navn – er stadig omdrejningspunktet.

Og man bruger denne beklædningsgenstand i alle sociale lag.

Hvis man er rigtig fattig, kan man nok altid skaffe sig en tshirt til en billig skilling i en genbrugsbutik eller modtage en aflagt en af slags. Man skal egentlig bare kunne passe ind i den, hvorfor man ikke behøver bekymre sig om syninger eller skulle lægge noget om.

Man kan have ens kæreste til at hoppe i ens tshirt dagen derpå, eller man kan tage en på, hvis man lige skal arbejde i haven, da den godt må blive lidt beskidt.

Måske har man også en favorit af slagsen, når man skal til koncert, og kontortypen har måske en på indenunder jakkesættet, der lige passer vedkommende, så man ikke behøver at skifte om, når man kommer hjem.

Og de kan holde længe, hvis de er lavet af godt materiale, og selv hvis man vokser lidt fra dem, så kan man klippe ærmerne af dem eller måske bare bruge dem som pudseklud.

Nogle af dem har – med vilje – provokerende budskaber, mens andre skal have huller i sig for at se brugte ud, selvom de er købt som nye.

Vi kommer nok til at have den slags beklædningsgenstande langt ud i fremtiden.

Posted in: tshirt